De LeadGen Crew is gestart met Digital first outbound sales campagnes!

In Sales is tijd altijd schaars. De balans tussen het behouden van klanten en het realiseren van groei, door het aanboren van nieuwe markten, staat meestal onder spanning. Daarbij komt nog eens dat goede salesmensen moeilijk te vinden zijn en zeker als het gaat om het “koud” binnenhalen van nieuwe klanten.

Als we nu eens de gehele route naar het uiteindelijk plannen van een afspraak met een prospect uit handen kunnen nemen! We schonen de bestaande database of realiseren de nieuwe targetlist; achterhalen de contactpersonen die u wil spreken; bereiken hen via een Digital First Outbound campagne en kunnen de administratie en het plannen van afspraken voor uw salesteam uit handen nemen. We bieden deze diensten separaat of indien gewenst doen dit voor u van A tot Z. Zo is de LeadGen Crew tot leven gekomen.

Inmiddels zijn er al diverse bedrijven, die op deze manier hun omzet laten groeien en/of prospects in beeld hebben. Zonder al het tijdrovende voorwerk kan uw salesteam met goede moed naar de geplande afspraken afreizen. Vanaf dan is het uiteraard weer hun werk om, met hun kennis en kunde, de prospect naar klant te converteren.

Behoefte aan groei en efficiente verkoopstrategie? LeadGen Crew…