AthleteFC introduceert personalized video

Content is nog steeds “king” en tegenwoordig hebben de socials een zeer sterke positie in het delen van deze content! Een tot veel berichten op social media ontvangen “reviews en reacties” en de manier van content delen heeft vooral als doel clickbait te zijn…

Wat als atleten echte videocontent zouden kunnen delen met hun diehard fans? Het verzenden van die speciale boodschap, het bereiken van de verjaardag van hun fans, zorgt voor een waardevollere band tussen fan en held. AthleteFC biedt een gepersonaliseerde videoservice die stand-alone kan worden uitgevoerd of kan worden opgenomen in uw app of andere technische omgeving.

Veel mogelijkheden voor helden om in contact te blijven met hun fans en fans om zich dichter bij helden te voelen… Nieuwsgierig? Neem contact op met NewBizz en ontdek wat de zeer aantrekkelijke voorwaarden zijn voor de eerste klanten……